Breilessen bij StapeltjeGeluk in Denekamp

Wil jij breilessen volgen? Kom dan op breiles bij StapeltjeGeluk in Denekamp.
Regina Jansen van Regina´s Wolworkshops verzorgt de lessen.

Regina vindt het superleuk om deze oude handwerktechniek door te kunnen geven en haar kennis te delen met jullie. Het is fijn om samen met deze leuke hobby bezig te zijn. Breien verbindt letterlijk en het is een rustgevende bezigheid. Breien is mijn yoga, zegt Regina. 

Mijn eerste trui heb ik gebreid toen ik op de lagere school zat en daar is het niet bij gebleven 😊. Door de jaren heen is er veel veranderd op breigebied. Waar wij vroeger leerden op 2 rechte breinaalden of op 4 naalden zonder knop te breien is de keuze voor breinaalden nu legio. Er zijn breinaalden in allerlei soorten en materialen, wat ook weer veel nieuwe mogelijkheden biedt.

Door de komst van het internet is onze wereld ook groter geworden en hebben we toegang tot technieken elders in de wereld. Dat maakt dat er steeds nieuwe dingen te ontdekken en te leren zijn en dat maakt het breien zo leuk!

Ik durf wel te zeggen dat ik een ervaren en enthousiast breister ben, die een uitdaging niet uit de weg gaat en jullie daar graag van mee laat profiteren.   

 

Voor wie zijn de breilessen?

De breilessen zijn voor alle niveaus, dus voor iedereen die wil leren breien of al kan breien en nieuwe dingen wil leren. Waar kun je dan bijvoorbeeld aan denken?

  • Hulp bij het lezen van een breipatroon
  • Maat bepalen
  • Kabels breien
  • Ajour breien
  • Sokken breien
  • Faire Isle breien

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen gaat lekker aan de slag met zijn eigen breiwerk en ik ben er om je te helpen en mee te denken. Als je niet weet wat je wilt of kunt maken help ik je bij het zoeken van een patroon wat bij jouw vaardigheden past.   
Je kunt denken aan het maken van truien, vesten, mutsen en ga zo maar door.

Les momenten:

Vanaf maart:
Maandag middag: 14.00 - 16.00uur
Donderdag middag: 14.00 - 16.00uur
Zaterdag middag 13.30 -15.30 uur

Wat zijn de kosten

De kosten voor de breilessen zijn €52 per maand. Je betaalt dit bedrag 10 maanden per jaar. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties en/of feestdagen. In de zomervakantie houdt dat dus in dat er 6 weken geen les is. In de twee maanden dat die 6 weken vallen, betaal je geen lesgeld. Je kunt je op ieder moment van het jaar aanmelden en het opzeggen van de breiles kan iedere maand.

De lessen zijn 1x per week a 2 uur. Dit komt dus op gemiddeld €13 per les.

© 2020 - 2024 stapeltjegeluk | sitemap | rss