Ben jij een gevorderde of red jij jou zelf achter de naaimachine? Kom dan naar ons naaicafe verzorgd door het NIjhofke. Samen met een aantal dames achter de naaimachine zodat je wekelijks(of om de week) een vast tijdstip hebt om aan jou project te werken, "me-time!"

Het naaicafe is donderdag(oneven weken) van 19.30 tot 21.30.Het is mogelijk om de kosten per les te voldoen of je kunt een strippenkaart aanschaffen voor 5 lessen á €50,00

Tijdens de lessen en naaicafe zorgen wij voor: Koffie/Thee, stroom, naaipatronen, patroonpapier, geschikte ruimte met grote werktafels, deskundigheid en gezelligheid. Naaifournituren zijn verkrijgbaar en indien vooraf aangegeven ook stoffen. We vragen je wel om je eigen naaimachine mee te nemen zodat je ook thuis verder kunt met je projecten en de naaimachine eigen maakt.

Na aanmelding wordt je toegevoegd aan de naai-cafe of naailes appgroep. Hierin lees je naast de benodigde informatie en ben je ook als eerste op de hoogte van de acties van Stapeltje Geluk.

 

Wil jij je aanmelden? Neem dan contact op met Rianne via 06-52382443 of kijk op www.nijhofke.nl

© 2020 - 2024 stapeltjegeluk | sitemap | rss