Wil jij leren naaien of heb je vroeger genaaid maar wil je het weer oppakken? Dan zit je bij  Stapeltje Geluk in Denekamp, Twente aan het juiste adres.

Bij ons in de winkel verzorgd Rianne van het Nijhofke de naailessen. Rianne is professioneel, gedreven en een nette coupeuse. Tijdens de lessen draagt Rianne haar kennis aan jou over. Je kunt op je eigen tempo aan je eigen project werken met behulp van de professionele hulp van Rianne.  Haar doel is om naaien toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun ervaring of leeftijd.

Leer naaien op jouw eigen tempo

Bij Rianne's naailessen staat de individuele leerling centraal. Ze begrijpt dat iedereen verschillende leerbehoeften en -snelheden heeft. Daarom biedt ze flexibele lesplannen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een absoluut beginner bent of al wat meer ervaring hebt, Rianne zorgt ervoor dat je op je eigen tempo kunt leren en groeien als naaister.

Praktische vaardigheden en technieken

Tijdens de naailes krijg je de kans om praktische vaardigheden en technieken te leren die essentieel zijn voor het naaien. Rianne begeleidt je stap voor stap door het proces, waarbij ze gebruik maakt van haar jarenlange ervaring en expertise. Je leert onder andere hoe je stoffen moet knippen, patronen moet lezen en begrijpen, naald- en draadselectie, verschillende naaitechnieken en nog veel meer.

Leer van een echte professional

Wat Rianne's lessen echt uniek maakt, is haar ervaring en passie voor het vak. Als professionele naaister heeft ze jarenlange ervaring met het maken van prachtige kledingstukken en het oplossen van allerlei naaiproblemen. Ze zal je niet alleen de basisprincipes bijbrengen, maar ook haar eigen tips, trucs en technieken delen die ze in de loop der jaren heeft geleerd.

Conclusie

Als je altijd al hebt willen leren naaien, maar niet wist waar je moest beginnen, dan is de naailes voor Rianne van het Nijhofke echt iets voor jou. Met haar laagdrempelige benadering en jarenlange ervaring zorgt ze ervoor dat je op een leuke, leerzame en comfortabele manier de kneepjes van het vak leert. Aarzel niet om contact met haar op te nemen en je eerste stap naar een creatieve toekomst te zetten!

FAQ's

1. Wat zijn de kosten van de naailessen?
De kosten zijn 53,00 per maand. In de vakantie maanden betaal je niet (je betaald dus 10x53€ per jaar).
Daarnaast is er in overleg ook mogelijk om lessen per keer te volgen.

2. Moet ik mijn eigen naaimachine meebrengen?
Het is handig om je eigen naaimachine mee te brengen, zodat je kunt oefenen op een machine waarmee je vertrouwd bent. Als je geen naaimachine hebt, is er meestal een mogelijkheid om er een te gebruiken tijdens de les, geef dit dan aan.

3. Hoe lang duurt de naaicursus voor beginners?
Je kunt zelf bepalen hoelang je op "les" blijft. We adviseren wel om minimaal een half jaar tot een jaar de lessen te volgen. 

Na aanmelding wordt je toegevoegd aan de naai-cafe of naailes appgroep. Hierin lees je naast de benodigde informatie en ben je ook als eerste op de hoogte van de acties van Stapeltje Geluk.

4. Dagen dat er naailes zijn

DagTijden
Maandag19.00 tot 21.00 uur
Dinsdag10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag13.30 tot 15.30 uur
Dinsdag19.00 tot 21.00 uur
Woensdag10.00 tot 12.00 uur
Woensdag voor Kids14.45 tot 16.45 uur
Donderdag10.00 tot 12.00 uur
Donderdag13.30 tot 15.30 uur
Donderdag op de
oneven weken
19.00 tot 21.00 uur
Donderdag (Naaicafé)
op de even weken
19.30 tot 21.30 uur
Zaterdag10.00 tot 12.00 uur

 

Wil jij je aanmelden? Neem dan contact op met Rianne via 06-52382443 of kijk op https://www.nijhofke.nl/ 

© 2020 - 2024 stapeltjegeluk | sitemap | rss