Spelregels

Middels ons spaarprogramma kun je sparen voor verschillende producten! De producten waar je voor kunt sparen, zijn per seizoen verschillend en zolang de voorraad strekt. Hierbij zijn de volgende algemene spaarvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van het Stapeltje Geluk spaarprogramma verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene spaarvoorwaarden en ga je hiermee akkoord.

 

Punten sparen

Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. Punten worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de punten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde punten zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. Indien producten tegen een onjuist aantal punten zijn vermeld dan behoudt Stapeltje Geluk  zich het recht om de order te annuleren. De besteedde punten zullen dan worden teruggestort.

 

Geldigheidsduur gespaarde punten

De geldigheid van de spaarpunten is onbeperkt. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten uit het spaarsysteem. Punten worden niet uitbetaald.

 

Levering van spaarproducten

Producten uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd worden. Fabricage en leveringsfouten uitgezonderd.

 

Aansprakelijkheid

Stapeltje Geluk is niet aanpskrakelijk voor het frauduleus gebruiken van spaarpunten. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden Stapeltje Geluk.

Wijzigingen spaarprogramma

Stapeltje Geluk behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe spaarpunten toe te voegen. Tevens behoud Stapeltje Geluk zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal punten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

 

Beëindiging deelname

Deelname aan ons spaarprogramma kun je ten alle tijden beëindigen. Dat kun je doen door Stapeltje Geluk op de hoogte te brengen per e-mail. In geval van fraude, het geven van onvolledige of onjuiste informatie of je in strijd handelt met onze spaarprogrammavoorwaarden, kunnen wij je inschrijving met onmiddellijke ingang beëindigen en het gespaarde aantal punten annuleren. Wij behouden ons het recht voor de waarde van de spaarpunten of de invulling van het spaarprogramma aan te passen of te beëindigen.

 

Klachten

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent. Je klacht mag je in dat geval aan ons doorgeven door een email te sturen naar: info@stapeltjegeluk.nl

© 2020 - 2024 stapeltjegeluk | sitemap | rss