Naailessen/workshops

Altijd al willen leren naaien? Kom dan op naailes! 

Rianne van het Nijhofke verzorgd bij ons op verschillende dagen en tijdstippen naailes.  Heb je nog nooit achter de naaimachine gezeten maar kriebelen jouw handen? Dan ben je op het goede adres! 
 

Wat we van jou vragen is een goed werkende machine mee te nemen (heb je die niet? Stuur dan even een berichtje en kijken we samen naar de mogelijkheden). 
 

Tijdens de naailes leert Rianne jou alle basis-kneepjes achter de naaimachine. 

Tijdsvak lessen:

Dinsdag: 13.30-15.30 uur

Dinsdag: 19.00-21.00 uur

woensdag 10.00-12.00 uur

vrijdag 10.00-12.00 uur. 
 

Ben jij een gevorderde of red jij jou zelf achter de naaimachine? Kom dan naar ons naaicafe! Samen met een aantal dames achter de naaimachine zodat je wekelijks(of om de week) een vast tijdstip hebt om aan jou project te werken, me-time!

Het naaicafe is elke donderdag van 19.30 tot 21.30. 

 

Tijdens de lessen en naaicafe zorgen wij voor: Koffie/Thee, stroom, naaipatronen, patroonpapier, geschikte ruimte met grote werktafels, deskundigheid en gezelligheid. Naaifournituren zijn verkrijgbaar en indien vooraf aangegeven ook stoffen. We vragen je wel om je eigen naaimachine mee te nemen zodat je ook thuis verder kunt met je projecten en de naaimachine eigen maakt.

Na aanmelding wordt je toegevoegd aan de naai-cafe of naailes appgroep. Hierin lees je naast de benodigde informatie en ben je ook als eerste op de hoogte van de acties van Stapeltje Geluk.

 

 

Klik hier om je aan te melden.

© 2020 - 2022 stapeltjegeluk | sitemap | rss