Naaicafe

Elke donderdag avond van 19.30 uur tot 21.30 uur is er een Naai-cafe in het Kulterhus aan de Oranjestraat 23 te Denekamp.

Tijdens deze avond zorgen wij voor: Koffie/Thee, stroom, naaipatronen, patroonpapier, geschikte ruimte met grote werktafels, deskundigheid en gezelligheid. Naaifournituren zijn verkrijgbaar en indien vooraf aangegeven ook stoffen. Heb je nog nooit achter de naaimachine gezeten? Dan ben je ook zeker welkom, wij helpen je op weg en leren je de ins and outs achter de naaimachine. We vragen je wel om je eigen naaimachine mee te nemen zodat je ook thuis verder kunt met je projecten.

Betaling gaat op basis van een strippenkaart welke vooraf aangeschaft dient worden. Tarief: 5 lessen voor €60,00 of 10 lessen voor 100,00. (De eerste les is een proefles)

Mocht je tijdens de hierboven aangegeven frequentie niet kunnen dan dien je dit uiterlijk 48-uur voor de daadwerkelijke lestijd aan te geven. Wordt dit verzuimd dan zullen de les-kosten in rekening worden gebracht. Wij dienen namelijk op tijd de ruimte af te huren.

Na aanmelding wordt je toegevoegd aan de naai-cafe appgroep. Hierin lees je naast de benodigde informatie ook als eerste acties van Stapeltje Geluk

 

 

Klik hier om je aan te melden.

© 2020 - 2022 stapeltjegeluk | sitemap | rss