Klantenservice

Waar kun je ons vinden:

Naast een prachtige webshop heeft Stapeltjegeluk ook een fysieke winkel. De winkel kun je bezoeken aan de Vledderstraat 1D in Denekamp (Twente) en is de volgende dagen open:
Donderdag: 13:00  uur - 17:00 uur;
Vrijdag: 9:00 uur - 17:00 uur;
Zaterdag: 9:00 uur - 16:00 uur. 
Open op afspraak is mogelijk (bel/mail voor de mogelijkheden). 
 

vakantie rooster

in augustus is de winkel enkel op vrijdag en dinsdag open!

Wil je contact met ons zoeken dit kan via:

info@stapeltjegeluk.nl
Vledderstraat 1D,
7591DH Denekamp
06-51604083
info@stapeltjegeluk.nl 
Kamer van Koophandel te enschede onder nummer: 77021940
BTW-identificatienummer: NL003134881B49 

Achter Stapeltje Geluk:

Achter Stapeltje Geluk vindt je mij, Iris Dierks, Ik ben begin 2021 midden in de corona-crisis Stapeltje Geluk begonnen. Puur bij toeval eigenlijk. In mijn andere webshop, Ippiekids.nl verkocht ik al stoffen maar dan puur op basis van de stoffen welke ik zelf "op de plank had liggen". Toen ik begin Januari naar vriendinnen een foto stuurde van een stapel stoffen en zei: kijk dit Stapeltje Geluk, dacht ik direct deze naam!!, die is gaaf, voor een stoffenwebshop en zo was het idee begonnen. 

Geheel vanuit huis ben ik toen, wellicht natuurlijk ook super naief, een stoffenwebshop begonnen. Met het idee als dit gaat lopen is het super leuk. Nooit gedacht dat ik mijn droom waar kon maken want binnen 1 maand had ik al meer dan 100 bestellingen en stond ons hele huis vol met stoffen en fournituren. Vanuit daar ben ik opzoek gegaan naar een pand en ben toen terrecht gekomen aan de Vledderstraat in Denekamp in een super leuk knus winkeltje dus géén koude saaie bedrijfshal wat je normaal zult verwachten bij webshops. De keuze hiervoor is omdat ik mensen graag help, klant contact is hierbij erg essentieel. 

Daarnaast zal de webshop de komende tijd uitgebreid worden met makkelijke tools waarbij je in één overzicht kunt zien welke stof bij elke andere stoffen, boordstof én garen past.  

Ook op Social Media kun je me de gehele dag door volgen en laat ik veel combinatie qua stoffen zien en reageer ik graag op jullie berichtjes.  Benieuwd? Volg Stapeltje Geluk dan op social media. 

 

Klantenservice:

- Algemene voorwaarden

- Privacy verklaring. 

- Betaalmethoden.

- Levertijd en verzendkosten. 

- Retour en herroeping

- Garantie en klachten.

Vernieuwen
© 2020 - 2022 stapeltjegeluk | sitemap | rss